Oferte bilete de avion online

28Jan/15Off

Costurile ascunse ale unei calatorii cu avionul

Costurile ascunseClientii sunt rasfatati intotdeauna cand fac rezervari de bilete de avion. Operatorii ofera o varietate de rute din care se poate alege pentru a ajunge la destinatie, iar site-urile de rezervari online dau posibilitatea de a compara tarifele. Totusi, inainte de a da click pentru a face rezervarea, pasagerii ar trebui sa-si puna un set de intrebari simple, pentru a descoperi potentialele costuri ascunse inainte de a decola.

De multe ori, se trece cu vederea de costurile reale ale unui zbor. Si, mai intotdeauna, exista cateva capcane evidente pentru cei initiati. Intrebarile pe care ar trebui sa si le puna fiecare iubitor de zboruri sunt: este mereu rentabil sa fie si returul inclus in oferta? Tariful la vedere are incluse si taxele? Unele companii aeriene low cost adauga si o asigurare de calatorie obligatorie, care ar putea fi deja acoperita. Acestea sunt doar cateva puncte care trebuie bifate, inainte de a scoate cardul de credit din buzunar.

De asemenea, tarifele mici care fac cu ochiul, inseamna ca pot exista anumite incluziuni neoferite, ca serviciile nu sunt complete. Atata vreme cat pasagerii sunt constienti de aceasta problema, este totul bine. Se poate intampla insa, sa fie nevoiti sa plateasca taxe suplimentare ulterior, daca nu se informeaza ce anume nu este inclus in tariful biletului.

Cei care au zboruri cu escala, ar trebui sa-si calculeze si banii care vor fi cheltuiti in pauza de zbor, mai ales daca este una mare. O masa la un restaurant, depozitarea bagajelor, sau un tur al orasului, sunt alte cheltuieli de care trebuie sa se tina seama.

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.

X